yep, yep.

Datorstrejkar lite för tillfället för det är något fel på ljudet i min dator och jag har nu testat typ allt man kan för att ta reda på vad det är och om det inte rättar till sig snart får jag gå och ta garantin och dampa på webhallen. Den är inte ens ett år gammal liksom. Jag får seriöst panik om jag inte har ljud och inte kan lyssna på musik.

all that I can say

Var i Sundsvall förra veckan, vilket bestod lite av att, åka tomma bussar som inte visar var man ska gå av, känna stanken av surströmming, dricka trocadero (bara för det passar lite bättre där än hemma), åka till birsta, titta på alla nya drakar, cykla på en gammal cykel, sitta på en ödslig gata i en timme och vänta på att det ska komma norrsken men så kommer det inget, titta på fyrverkerier, äta glass, sova sisodär bra, träffa en vän som bor långt bort och det var nog det.
I helgen har jag bara träffat vänner och seglat med båten, asmys! Vi har inte sovit i båten än utan bara åkt ut över dagen men vi ska göra det nu någon helg framöver. :)

sommaren är kort

Nu när det bara finns ett inlägg efter då jag skrev att det var sommarlov tänkte jag berätta lite vad jag gjort på lovet då jag faktiskt bara har en vecka lov kvar.
Jag har varit på x-antal promenader/cykelturer med min farfar, vilket har sett ut lite såhär...
Jag har varit på alldeles för mycket upptåg med mina vänner då jag helt enkelt inte orkat ta med mig kameran, vilket då sett ut lite såhär...
...tomt alltså.
Jag har varit och cykelcampat på Utö med tandemcykel och två fina vänner, vilket såg ut lite såhär...
Jag har blitt med båt, eller en halv. Hälften är min så att säga! En liten segelbåt. Tyvärr har jag ingen hel bild men att slussa med henne såg lite ut såhär...
Jag har varit uppe mitt i natten och tagit bilder som jag inte alls blev nöjd med men fint var det ute i alla fall, såhär såg det ut innan jag sprang därifrån...
Jag har kört bil till Eskilstuna och gått på Parken Zoo...
Jag har haft löjligt många picknickar både här och där, både med den ena och den andra, vilket sett ut bl a såhär...
Sen har jag gjort diverse andra saker som jag inte riktigt har några bilder på, som att äta glass, åka båt, sova, läsa böcker, titta på film, skruva plankor på altanen, klippa en väldigt massa gräsmattor, palla bär från grannarna och huset ovanför backen, äta jordgubbar, fira midsommar, sova lite ännu mera och sånt där som hör sommaren till. Fast slut är den ju inte ännu, inte lovet heller! Fast jag ser ju fram emot hösten så det gör inte så mycket. :)

whattaaaaaaaaaaaaaap?

Tjing Chong! Sitter i Sundsvall hemma hos mormor just nu, kom fram för ungefär en timme sen och har inget alls att göra faktiskt. Bra men ändå inte. Leker med min dator medans dom andra gör mat, men ska ställa undan den snart för det är lite dumt att sitta här känner jag, men mormors hus är ganska tråkigt ärligt talat.
Jag vill ner till stan och titta på alla nya drakar och göra något skojj men det får bli imorgon säger mamma så då får det väl vara så då.
Tog bort lösenordsskyddet så nu kan folk läsa även om ingen kommer göra det, samt massa inlägg jag skrivit så därför är det ganska tomt. :)
Snygg bild och grejjer, yeeh!

RSS 2.0