duka din veranda till fest för en långväga gästThe Hobbit

Har suttit och tittat på making of The Hobbit den senaste timmen och fyfan vad jag vill vara där. Bara få stå och titta på i 5 minuter skulle göra mig överlycklig. Jag vill vara med, tack och hej, leverpastej.

the things we do just to keep ourselves alive


mhm

Jag skulle vilja kunna spara lukter i små burkar och plocka fram dom när jag vill. Jag skulle ha säkert tusen chokladburkar, ett x-antal havsburkar och några höstbraseburkar, skulle inte det vara en asbra idé?

HAMBURG FÖRFAN!

Väskan är packad och peppen är igång. För om en dag sitter jag i Hamburg och om två dagar ser jag den här underbara människan live. Jag avlider.

kort eller lång, svårt att säga..

Dagen idag har varit kortlång, långkort, den fösvann fort men den sträckte sig långt. Imorse vaknade jag en halvtimme innan väckarklocka nr.1 skulle ringa och en timme innan väckarklocka nr.2 (jag har en tendens att stänga av väckarklockor i ren irritation på det faktum att dom väcker mig och därför behöver jag två, som ringer vid olika tillfällen) så jag var uppe tidigt med tanke på att det var söndag, även för att vara jag! Har i alla fall degat här hemma, bamsegympat, träffat saknade vänner, lagat mat, tittat på tv och skrivit ut lite papper och sånt. Bra dag men jag borde ha pluggat lite också, jag kommer halka rejält efter snart, sen åker jag ju bort på onsdag också och missar tre dagar av skolan, oppsii. Äh, lite kul ska man också ha! Tjing.

Det stora blå

Igår for jag ut på det stora blå med min farfar, jag hade hoppats på att vi skulle segla men när vi kom ner fick jag inse det faktum att det var knappt någon vind och då blir det lite svårt. Vi tog aluminumbåten istället och åkte genom Dalarö kanalen till Dalarö skans och tittade, sen satt vi på bryggan och åt smörgåsar till det var dags att åka hemmåt igen.
Dalarö Skans, stort.
Min farfar :)
Varm choklad vid bryggan, nomnom.

RSS 2.0