dagen som egentligen inte finns

Idag är det den 29e Februari, dagen som egentligen inte finns. Jag har haft en finfin dag. Gick upp kvart i 8 och tittade ut genom fönstret och konstaterade att snön har smält väldigt fort på kort tid, åt frukost och fixade i ordning mig och vid 9 åkte jag ner till båten med min käre farfar. Vi putsade och polerade och gjorde det fint, åt lunch och åkte hem vid 13-tiden. Jag träffade Amme en stund, vi satt i min säng, drack te och gjorde armband och åt en glass i solen (ååhhh<3), sedan träffade jag Carro och vi åkte in till stora staden, gick runt lite (bäst det gick, jag har fått hemskt ont i tån pga nageltrång och har blivit lite inkompetent på att gå), delade på en pizza och gick på bio och såg Chronicle. Lite speciell film men bra. Bra dag även om den egentligen inte finns. :)

vi viker oss på asfalten av skratt

Dagens mission blir att åka och hitta en väckarklocka eftersom min gick sönder förra veckan, vi får se hur det går!
Dagens frukost, nom.

if you find yourself here


Jag har inte ens rört dörren ut på baksidan på över två månader. Jag blir ledsen bara av att tänka på det.

extremely loud and incredibly close.

Se den här nu, bra okej hejdå.

even those who are gone are with us as we go on

Jag har haft jättemycket att göra i veckan men nu, nu är det äntligen lov! Gårdagen bjöd på tre lektioner och en hemskt lång håltimme. Under svenskan skulle jag hålla föredrag och det var så sjukt jobbigt. Även om man är i halvklass och inte är så många, att stå inför klassen är inte min grejj om man säger så. Men jag gjorde det, jag skakade och hörde på min röst att den darrade och ja, hemskt var det men jag gjorde det!
När jag slutade vid 5 (alltid fredagar.. buääh.) så åkte jag, Julia, Ida, Erika och Peter till stora staden och åt och umgicks och hade det trevligt. Bra dag. Nu ska jag ta vara på att det är lov och få ordentligt med sömn.
Tjing!

but if the silence takes you, then I hope it takes me too

Idag har jag...
bakat...
BULLAR!
och varit ganska otaggad...
på att plugga matte.

Men jag gjorde det ändå! Fast nu ska jag ta en paus i det och läsa hungerspelen, läste ut den andra boken i lördags och har börjat på tredje nu. :)

inspirationslös

Känner mig sådär aningen inspirationslös och uttråkad så det är väl bra att jag har lite bilder på lager att ladda upp. Egentligen har jag ett prov imorgon som jag borde ha pluggat till men jag har inte rört boken. Men ärligt talat känns det bra ändå, inte som att jag kan det men som att jag inte bryr mig så det får gå som det går.
Jag tappade en bänk på min fot idag och nu har jag ont, eller ja, är öm helt enkelt.. lagom kul!

när man släpper taget tar man steget

Sitter hemma och är livlös. Slutar sent vareviga fredag och orkar aldrig göra något efter en skitig skolvecka. Vi har haft mycket de senaste dagarna och det blir mer nästa vecka, jag ser inte fram emot det. Men sen är det lov, skööönt.
Läst andra delen på hungerspelen i alla fall, eller har kommit halvvägs, även om jag sa åt mig själv att jag inte fick förrän jag hade tid. Men jag fixade bästaste appen, alla böckerna i telefonen, helt gratis! Det tackar man ju inte nej till. Så sjukt bra böcker, nom!
Har börjat gilla flätor massa på sistone!


eyelids closed to be soon opened wide

Har på hjärnan.

never underestimate the daylight

Jag var och tittade på en spelning som tvåorna på Fryshuset hade idag då en gammal kompis sjöng och varför inte liksom? Roligare än att sitta hemma och uggla! Bra var det i alla fall och jag fick träffa lite människor jag inte träffat på länge. Kewl.

vindruvor och plastmuggar

Idag var jag på vernissage för Ung Vårsalong på Liljevalchs, vilket var lite roligt. Jag hittade en hel del vänner jag inte träffat på länge där och kände mig lite lagom pryd, åtminstone mer pryd än vanligt (vilket jag inte alls är) när jag gick runt och tittade på konsten, åt vindruvor och drack bubbel ur en plastmugg. Go me! Jag har i alla fall tre bilder som nu hänger där vilket är dessa...

Skitkvalité med telefonen men tänkte jag skulle dokumentera!

te och en rosa skrivbok

Skriver på min psykologiuppgift som ska vara klar på tisdag. Vi har jobbat med personlighet och gjort Myers-Briggs personlighetstest och diverse tillhörande uppgifter och nu ska vi reflektera över det vi lärt oss om vår personlighet.

elefantkalvar i afrika och en röd filt.

http://dft.ba/-avkarlektillelefanter
Tänkte tipsa om den här naturfilmen på svtplay. Fin!

I move, I swim and found somewhere the streets are made of gold

Försöker rensa undan lite plugg såhär på kvällen, men är ganska duktig på att göra annat istället. Några bilden från Kina i alla fall, säger inte nej till att åka dit igen, nu...

spamalot

Igår var jag och såg Spamalot på Oscarsteatern med min vän Ida och eftersom vi är sånna Monty Python-nördar hade vi sett fram emot det jättelänge, och det var såå bra! Gå verkligen och se den medan ni kan!

ja...


as she sits in the corner face to the floor

The end! If you listen closely you hear....nothing..
oristano, gatto
Fina bilder från flickr. (Klicka för att komma till bilden!)

you still have a home, no matter what you do my son, i'm still proud of you


don't need a reason to breathe, just like you're dying


the stories you have told

Skulle lämna tillbaka fisheye-objektivet idag så jag ville gå en promenad så jag kunde fota lite ute i snön med det också. Sagt och gjort. Mamma följde med. Lite kallt är det ute men jag tycker det är gosigt ändå, snön var bara väldigt långsam men den kom i alla fall!
Vi stötte på en hund som inte var så lätt att fota om man säger så, men gosig!

if you're feeling dead, you gotta try to find a way to be alive

Har nästan inte gjort något vettigt alls idag. Varit på möte, i en kvart max. Ätit sparris, youtube-nördat och tittat på film. Jag känner att jag behöver göra något kreativt, jag är nästan lite sugen på att måla, men det får bli imorgon. Godernatter, för nu ska jag snart krypa till kojjs.

and your ghost will have to leave

Idag lånade jag fisheye-objektivet i skolan och ska låna det över helgen. Det är sååå roligt! I alla fall så har jag fotat en del, just därför, en salig blandning som man brukar säga.
Drack varm choklad och åt apelsin efter vi varit ute och åkt sopsäck.
Omnomnom.

borttappad dag

När man är som jag och är lite snål så att man aldrig framkallar sin färgfilm så brukar man få rullar som ligger i mer än ett år tillslut då de bara ligger. För ett tag sen gick jag och fick alla mina rullar som låg i skolådan under sängen framkallade. Sex stycken rullar var det. De flesta från Kina men även de här bilderna från en solig dag för ett år sen ungefär. En borttappad dag som är fin att titta på. Jag minns att den dagen halkade jag på is i en backe och stukade handleden, men jag brydde mig mest om att kamerorna jag hade runt halsen klarade sig.

RSS 2.0