everywhere you go feels like a mirror maze


kantarellsoppa, bilar och nya skor.

Hej framtida jag! Jag vet att du tycker det är roligt att läsa vad du gjort för länge sedan så därför ska jag berätta det för dig och ladda upp lite bilder också. Ehm, ja... jag ska helt enkelt bli bättre på att skriva här men framförallt lägga upp bilder för jag tycker helt enkelt att det är väldigt roligt att titta på senare.
Här lite av min dag i bilder.
Nya skor på fossingarna. De andra hade fått hål i hälen och det blir lite kallt när man klaffsar runt i snön.
Åkte till Gillinge för att titta, men vi fick nöjja oss med att se från parkeringen för längre än så fick vi inte gå.
Kantarellsoppa, nom.

I know that we're taking chances, you told me life was a risk

Det finns inte tillräckligt med ord för att beskriva hur bra han är, man kan bara lyssna. Hårtrollet som syns till vänster ibland är förövrigt jag.

The fault, is not in our stars, but in ourselves

Jag är lite av en boknörd i perioder till och från. På den senaste tiden har jag läst väldigt mycket, främst för jag haft mycket böcker att läsa. Två böcker har jag fått i skolan, men det är aldrig poppis för det är aldrig riktigt böcker i min smak men även två andra böcker har jag läst.
När skolan började igen fick jag låna en bok av min vän Julia, Hungerspelen, och samma dag som jag läste ut den damp det ner en ny bok i brevlådan, The Fault in Our Stars.

"Varje år direktsänds Hungerspelen som en av de största mediala händelserna. Från varje distrikt väljs två ungdomar mellan tolv och arton ut att delta. De lottas fram, och skickas omedelbart till huvudstaden där de ska stajlas, tränas och visas upp i direktsända intervjuer. De måste se till att vinna folkets gunst för att få sponsorer. Varje år konstrueras en ny spelplats där ungdomarna släpps ut. Men bara den som överlever får åka hem!"
- Hungerspelen

"Despite the tumor-shrinking medical miracle that has bought her a few years, Hazel has never been anything but terminal, her final chapter inscribed upon diagnosis. But when a gorgeous plot twist named Augustus Waters suddenly appears at Cancer Kid Support Group, Hazel's story is about to be completely rewritten."
- The Fault in Our Stars

Fantastiska böcker båda två som borde läsas av alla. Hungerspelen sitter man klistrad vid och kan inte lägga ifrån sig boken, jag ska även läsa den andra och tredje sen. The Fault in Our Stars är jättefin och man blir verkligen berörd, om jag inte läst den sista delen av boken under en håltimme i skolan hade tårarna rullat ner för mina kinder (jag kan inte gråta inför folk, det går inte.), jättejättefin!


all the clouds will rust and crumble


RSS 2.0