you saw something I did not in the night.

Har i princip ingenting att göra, ska nog läsa en bok. Dom står ju bara och dammar annars...

när ska jag klättra upp igen?

Sitter och tittar igenom lite gamla bilder, hittar några godingar faktiskt! Fast den här är ganska ny, nån vecka bara :)

this is fact, not ficiton

Äta snabbnudlar är en rätt bra måndagssysselsättning tycker jag.

snart så flyger du bland stjärnor

Igår efter vi slutat skolan åkte jag, Ida, Peter och Alexandra hem till Alexandra och fotade, vi åkte till en skog vid vattnet och det var sjukt fint, kom hem runt tolv och vaknade för en halvtimme sen (astrött!!!!!!!!!!!!!) för jag ska iväg till skolan där vi har bokat studion för dagen, om typ en timme. I alla fall så har jag mycket bilder att ladda upp när jag väl laddat över från kameran (har inte laddat över på två veckor!) :)

obstacles

Bästa låten, bästa bandet.

leaving an ocean

Det fina vädret vi hade bara försvann. Poff, sa det, nä inte ens det. Det är inte så mycket som piggar upp en då, man vaknar tidigt, tittar i kylskåpet efter frukost men det finns aldrig något lockande, vandrar fram och tillbaka tills det tagit för lång tid så man måste springa till bussen med tom mage. Sitter och ruttnar i skolan utan att riktigt göra något viktigt tills klockan blir dags att åka hem. Kommer hem en timme senare och får såndär dötid då man skulle kunna plugga men man inte riktigt känner att man vill, det är ju så mycket annat man också behöver göra men inte gör. Plötsligt är klockan tio och man stresspluggar halva natten för att försöka att inte hamna så mycket efter i skolan och nästa morgon börjar det om igen.        Jag har fastnat i ett mönster.        Var nästan lite taggad på att plugga idag och få något gjort men det gick självklart inte som tänkt, försökte städa mitt rum istället, kom en bit men satt mest på mitt golv och lyssnade på musik och ritade på mina fötter (det är sånt jag gör när jag har tråkigt ibland, under foten, på fotsulan, det är bästa platsen).
Låt mig presentera, Bill och Bull.

Man kan inte alltid vara en så duktig fotograf, hahaha.

lights will guide you home

Tjing Chong luftballong!
Det ligger nu snö på marken ännu en gång fast det har nog alla redan sett så det ska jag vara tyst om. Jag har haft en super dag trots att jag sovit alldeles för lite inatt och är jättejättetrött men jag sov lite på bussen påväg till och hem från skolan.
Nu tänkte jag fixa mig lite krubb och titta på Monty Python's flying circus som Ida lånade mig idag sådär väldigt passande :)


#1

Ett par bilder från Kina. Jag tycker egentligen att bilderna ska få tala för sig själva men någonting borde jag väl ändå skriva då upplevelsen av en helt annan kultur går inte alltid att visa i bara bild. Ni får ju till exempel inte känna lukten av Peking. I alla fall så är bilderna här under tagna på Peking Zoo, det jag tyckte var roligast att se där var självklart pandorna då det var det enda djuret där jag inte sett förut och gud så söta dom var. Sen finns ju de här sjukt vackra blommorna överallt också. Rosa och röda, fastnade överallt och skulle fota dom.

En dag, då ska jag lära mig vissla.

En video jag gjorde med klippen från Kina, tyckte det blev ganska fint trots allt det är lite skakigt i nästan alla klipp men det är sånt man får ta när man bara har händerna att hålla stadigt med. Däremot tyckte youtube att det var passligt att lägga på svarta kanter på sidorna och trycka ihop videon lite. Det kanske inte syns så mycket för er men tro mig, om man sett den i widescreen, som filen på min dator är den mycket bättre.

RSS 2.0