I told her I didn't, and crawled off the sleep in the bath.

Helgen går så sjukt fort att det inte är sant, det är söndag idag, söndag! Som alla söndagar har jag saker planerade, eller i alla fall saker jag måste göra, som att städa mitt rum, plugga(!!!!!) och åka på möte men med musik i öronen blir allt lite bättre och det är The Beatles som förgyller min dag idag.
I fredags när jag slutat åkte jag till min vän Amme och tanken var att jag skulle göra dreads i hennes hår så i 8 timmar satt vi, drack te, åt syltsmörgåsar, tittade på film och jag gjorde dread efter dread. Amme blev nöjd och det blev jag också och väldigt trötta gick vi och la oss klockan 5 och somnade bums. Igår när jag kom hem var jag fortfarande trött även om jag fått sova en del trots allt så jag gjorde inte speciellt mycket alls, degade runt här hemma bara och nu har jag lite panik över att det är måndag imorgon! Helgerna är för korta, tre dagar skulle vara lagom men det är bara att rycka upp sig och göra sakerna jag behöver innan skolan imorgon.
Simma lugnt. ☮

中国

Sitter och tittar på bilder från när jag var i Kina i april och herregud vad jag vill åka dit igen. Anledningen att jag först blev intresserad att åka dit från början, eller ja, att vi åkte dit är ju att pappa är så intresserad och har varit där så många gånger. Mitt intresse minskar ju inte heller av att vi har så mycket grejjer om kina hemma, böcker, skivor, dvd:er, leksaker, te, att vi lagar kinesisk mat så ofta, att pappa försöker lära mig kinesiska av det han kan och att jag ser asiater överallt (lägger förmodligen mest märke till dom just för att jag är så intresserad av Kina).
Klotter på muren, man ser att jag skrivit också, oppsi...
Inne i förbjudna staden. Överallt därinne står det stora tunnor eller kärl som man förut hade fyllda med vatten ifall det skulle börja brinna i någon byggnad och dom var då smyckade med guld och när den sista kejsaren skulle avsättas ville han få med sig så mycket värdefullt som möjligt och därför är guldet avskrapat på alla tunnor.
Världens bästa sitt-fönster på hotellrummet!
Kineser som spelar på instrument och leker i parkerna finns det gott om. Jag och min tvillingbror spenderade en halv dag med att leka med en fjäderboll i en park, det var kul.
På zoo fanns dom jättejättesöta pandorna.
Sen lite av dom ack så charmiga analoga bilderna!
Det är lite synd för jag har sju rullar färgfilm ligga här hemma som väntar på att bli framkallade med många Kina-bilder på också men jag har inte pengar till att framkalla dom just nu och har inte haft innan heller, det är så många! Där på finns också majoriteten av bilderna jag tog när vi var på nattmarknaden vilket vi var ett x-antal kvällar, i alla fall jag och pappa för jag tyckte det var så roligt där. :) Ta mig tillbaka!!!

RSS 2.0